ZeroPlex scant uw IT-omgeving

ZeroPlex ICT-scan:
ontdek samen met ons de pijnpunten in jouw IT-omgeving

Door de coronacrisis hebben we waarschijnlijk allemaal het gevoel dat de wereld een beetje stilstaat. Dat is lastig, maar wellicht kun je deze periode gebruiken om eens uitgebreid over innovatie en optimalisatie binnen jouw bedrijf na te denken. Zeker op het gebied van IT. Want heb je een duidelijk beeld van de IT-omgeving van jouw onderneming? En weet je welke bedrijfsprocessen op dat vlak verbeterd kunnen worden? Als expert helpt ZeroPlex je daar graag bij, door jou een ICT-scan aan te bieden.

Tijdens de ICT-scan stort Zeroplex zich een hele dag op jouw IT-omgeving. Daarin kijken we samen naar de pijnpunten en de oplossingen. Kunnen de bedrijfsprocessen bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden? Is de systeembeveiliging aan een update toe? Of kan de thuiswerksituatie van jouw collega’s misschien verbeterd worden? Wij onderzoeken jouw IT-omgeving en voorzien je aan het eind van het consult van een uitgebreid advies. Samen ontdekken we dus wat er qua optimalisatie mogelijk is. 

Wil je meer informatie, of ben je geïnteresseerd in een ICT-scan? Neem dan vooral contact met ons op.


Quickscan van ZeroPlex:
gratis advies over jouw IT-omgeving

Heb je vragen over de beveiliging van jouw bedrijfsservers? Of wil je je laten adviseren over IT-oplossingen, die jouw bedrijf een stap verder kunnen helpen? ZeroPlex staat voor je klaar. Met onze Quickscan ontdek je hoe jouw IT-omgeving er door de ogen van een IT-specialist uitziet. Tijdens een consult van een uur beantwoorden we graag jouw vragen over ICT en software en voorzien we je van advies over de inrichting van jouw digitale omgeving. En het mooie is: deze Quickscan kost je helemaal niets. Ons advies is een cadeau aan jouw onderneming, om je een duidelijk beeld te geven van de innovatieve IT-mogelijkheden die voor jouw bedrijf bestaan.

Het Quickscan consult bieden we voorlopig in de vorm van een videocall aan, om jouw en onze gezondheid te beschermen. Na de crisis komen wij uiteraard graag een uurtje op bezoek, om jou persoonlijk over jouw IT-omgeving te kunnen adviseren. Meer weten? Neem dan contact met ons op!