ZeroPlex gaat verhuizen

08-07-2016 | Nieuws

Waarom verhuizen?

Klein begonnen met één kantoortje zijn we nu aanbeland bij acht personen en veel te weinig ruimte. We zijn de laatste maanden dan ook naarstig op zoek geweest naar een kantooromgeving waarin wij de service kunnen leveren die u van ons mag verwachten maar ook verdere groei mogelijk kunnen maken. Niet alleen krijgen we veel meer ruimte maar ook de mogelijkheid om nieuwe ideeën en concepten in de praktijk te testen.

We zijn dan ook blij dat we u kunnen meedelen dat we op korte termijn gaan verhuizen. Op dit moment zijn diverse partijen hard aan het werk om het pand ZeroPlex ready te maken. Onderstaand een kleine preview van de buitenkant van het nieuwe pand.

Naar verwachting zal de verhuizing begin augustus plaatsvinden. Uiteraard zullen we u daarover nader informeren.

Daarnaast zullen wij alles in het werk stellen om de verhuizing zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Al uw back-ups zullen nog steeds worden gemaakt, uw telefoontje zal nog steeds worden beantwoord en ook uw e-mail blijft onze postvakjes vullen. De koffie blijft uit dezelfde oude vertrouwde DE machine komen.

Waar gaan jullie dan naartoe?

Een verhuiswagen zal er waarschijnlijk niet aan te pas komen. Wij gaan namelijk niet ver weg. We blijven zelfs in dezelfde straat. Daar wij nu gevestigd zitten op de Huiskensstraat 62A zult u ons straks bezoeken op de Huiskensstraat 72. Beter zichtbaar vanaf de weg, genoeg parkeerplaats voor iedereen en een kantoorpand waar ZeroPlex de komende jaren nog veel verder in kan groeien.

Nieuwe locatie

ZeroPlex B.V.
Huiskensstraat 72
5916PN Venlo

Oude locatie

ZeroPlex B.V.
Huiskensstraat 62A
5916PN Venlo

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 20 575 00.

10 + 14 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl