Website: Axender

25-10-2016 | Marketing

Nieuwe website Axender

Axender is bij uitstek de partij in Nederland voor het verspreiden van folders. Bij het vernieuwen van haar proposities hoorde ook een nieuwe website die past bij deze tijd. Daarvoor heeft Axender de hulp van ZeroPlex gevraagd. Samen met Axender zijn we een traject gestart om de oude site te vervangen met oog voor de nieuwe proposities én de dagelijkse gebruikers van de website.

Bekijk 3 screenshots van het nieuwe zakelijke uiterlijk van Axender.nl

Naast een compleet nieuw ontwerp hebben we intensief samengewerkt met de marketing en communicatie afdeling van Axender om alle relevante informatie binnen zo min mogelijk muisklikken naar de gebruiker te brengen. Dit betekent dat sommige pagina’s kwamen te vervallen, andere pagina’s werden samengevoegd en er lagen uit de navigatie zijn gehaald om de gebruiker zo snel mogelijk bij zijn of haar doelpagina te brengen.

Meten is weten

Er zijn verschillende tools in de website geïntegreerd om inzichtelijk te maken hoe de website gebruikt wordt door haar gebruikers. Deze gegevens kunnen we samen met Axender analyseren en aan de hand van de conclusies bepalen of we gemaakte keuzes moeten heroverwegen of dat er andere veranderingen gedaan moeten worden. Met de tienduizenden bezoekers die de website van Axender maandelijks trekt is het een website van formaat en wij zijn dan ook trots dat ZeroPlex de partner van Axender is om deze website te realiseren.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 20 575 00.

12 + 8 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl