Mobiele telefonie

Slim mobiel zakendoen

Onze partners

De wereld is groter dan uw kantoor. Wel of niet bereikbaar zijn, is op vandaag geen vraag meer. Via mobiele telefonie van ZeroPlex blijft u in contact met uw klanten en uw medewerkers. Daarnaast zorgt het snelle netwerk dat u in verbinding staat met de wereld om u heen. Telefoneren en internetten met het grootste gemak, met de grootste vanzelfsprekendheid.

Razend snel

ZeroPlex kiest voor het betrouwbare netwerk van KPN. Dat maakt dat waar u ook bent u kunt beschikken over een snelle 4G-verbinding. Naast het gemak van mobiele telefonie kunt u ook razendsnel internetten. We draaien onze hand niet om voor een downloadsnelheid van 50Mbit per seconde en een uploadsnelheid van 25Mbit per seconde. En kiest u voor extra SIM-kaarten voor uw andere devices, dan gelden diezelfde snelheden. Op iedere plek razendsnel werken met uw laptop of tablet? Het kan!

Voordelig

Betrouwbaarheid en snelheid koppelen wij aan voordelige tarieven. Tegen een vastgesteld tarief kunt u onbeperkt bellen en sms-en. Via onze mobiele telefonie beschikt u ook over grote bundels om mobiel te internetten. En verbruikt u een keertje méér MB’s, dan gelden er scherpe tarieven. Bellen en internetten binnen de EU is inbegrepen in het af te sluiten abonnement. Daarbij kunt u voor het buitenland gebruik maken van handige voordeelopties.

Uitwisselbaar tegoed

Kiest u ervoor uw collega’s over hetzelfde gemak van mobiele telefonie te laten beschikken? Dan zijn hun tegoeden tegen voorwaarden onderling uitwisselbaar. Zo laat u nauwelijks tegoed verloren gaan en u voorkomt verrassingen achteraf. Groepsbundels en lage tarieven bij overschrijding van de bundel, zorgen voor een onbezorgd gebruik van uw mobiele telefonie. Gemak en gebruikersvriendelijkheid staan voorop. Onze mensen tekenen daarvoor. Kiest u naast de mobiele telefonie ook voor vaste telefonie van ZeroPlex? Dan zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit en elkaar versterkt. Goede communicatiemogelijkheden als basis voor uw zakendoen. Waar dan ook, wanneer dan ook!

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

13 + 14 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl