Internetverbindingen

Snel en betrouwbaar internet van ZeroPlex

Betrouwbaar

ZeroPlex levert eigen internetverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de betrouwbare netwerken van grote zakelijke providers waaronder KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2. Doordat we al jarenlang met specialisten werken, bieden wij een erg betrouwbaar en stabiel netwerk. En dat merken onze klanten!

Maatwerk mogelijk

Maatwerk internetverbindingen zijn mogelijk. Dit betekent voor u dat we bijvoorbeeld een hogere garantie af kunnen geven op de beschikbaarheid van de verbinding of een hogere snelheid kunnen leveren dan gebruikelijk. Is de internetverbinding voor u van cruciaal belang? Dan kunnen we zelfs een tweede internetverbinding realiseren die automatisch activeert zodra er zich problemen voordoen.

Razendsnel

De opkomst van flexibel werken, met alle benodigde IT en Telecom voorzieningen, zorgt voor een behoefte aan hogere internetsnelheden. Het gebruik van extra toepassingen mag namelijk niet ten koste gaan van uw internetsnelheid. ZeroPlex biedt u snelheden tot 500Mbit/s. Hiermee kunt u zorgeloos internetten, bellen, clouddiensten en uw pin- en alarmfunctionaliteiten gebruiken.

Een aanspreekpunt

De toegang tot het internet is een van de belangrijkste onderdelen van de ICT en telefonie geworden. Daar wil je als ondernemer geen zorgen over hoeven te maken. Wij leveren eigen internetverbindingen, dus vingertje wijzen  behoort tot het verleden. Je hebt één aanspreekpunt voor telefonie, ICT en datacommunicatie.

Type verbindingen

ZeroPlex levert internetverbindingen van de volgende types:

  • ADSL (hoge downloadsnelheid, standaard uploadsnelheid)
  • SDSL (download- en uploadsnelheid even hoog)
  • VDSL (zeer hoge downloadsnelheid, hoge uploadsnelheid)
  • Kabel (zeer hoge downloadsnelheid, hoge uploadsnelheid)
  • Glasvezel (zeer hoge download- en uploadsnelheid)
Wilt u sneller internet voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op uw bedrijventerrein.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

7 + 12 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl