Draadloze netwerken

Voorzie uw werkplekken en gasten van internet

Stabiele en dekkende netwerken

ZeroPlex levert en onderhoudt een breed scala aan oplossingen voor draadloze netwerken. De apparatuur van ZeroPlex is ontwikkeld om schaalbare draadloze netwerkoplossingen te kunnen bieden. Dit betekend dat kleine netwerken zonder moeite kunnen doorschalen tot grote netwerken in de toekomst.

Gastennetwerken

Een draadloos netwerk van ZeroPlex kan te allen tijde opgeleverd worden met een gescheiden gastennetwerk. Met een gastennetwerk kunt u gasten bij uw bedrijf veilig toegang tot internet geven zonder het risico dat zij toegang hebben tot uw eigen infrastructuur. Indien gewenst kan er ook een speciale pagina toegevoegd worden waar gasten enige gegevens opgeven voor zij verbinden of zelfs betalen voor het internettoegang. Een draadloos netwerk van ZeroPlex is daarom ook uitermate geschikt als oplossing in hotels of restaurants.

Bedrijfspanden verbinden over grote afstand

Soms is het moeilijk om twee bedrijfspanden fysiek te verbinden met kabels, maar is het wel gewenst binnen beide panden in hetzelfde netwerk te werken. ZeroPlex draadloze netwerken bieden hier een oplossing voor. U kunt meerdere bedrijfspanden of andere locaties verbinden middels een draadloze straalverbinding. Neem contact op voor meer informatie en mogelijke oplossingen voor uw situatie.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

4 + 13 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl