Telecomdiensten

Uw verbinding met buiten

Vaste telefonie

Een eigen internet gebaseerde telefooncentrale betekent extra gemak, veel functionaliteit en lagere kosten. Nadat we in kaart gebracht hebben wat uw wensen zijn, verzorgen we de volledige configuratie. We zorgen voor de internetverbinding en indien gewenst ook voor moderne telefoontoestellen. U hoeft alleen maar te bellen.

Mobiele telefonie

Bereikbaarheid gaat verder dan kantoor. U wilt graag altijd en overal bereikbaar zijn, in eigen land maar ook daar buiten. ZeroPlex levert ook op het gebied van mobiele telefonie maatwerkoplossingen.

Draadloze netwerken

Draadloze netwerken kennen vele functionaliteiten. Vanuit alle werkplekken toegang tot het internet spreekt voor zich. Maar ook voor de beveiliging van uw pand of bijvoorbeeld het scannen van de barcodes in uw magazijn biedt een dergelijk netwerk uitkomst.

Internetverbindingen

Onze specialisten bouwen en leveren het netwerk, maar verzorgen uiteraard ook de erbij behorende internetverbindingen. ZeroPlex biedt in deze een scala aan mogelijkheden. Een betrouwbaar en veilig netwerk is een must.

Referentie

één van onze klanten

Fabius Opleidingen, Oosterhout

Voor om en nabij de 2000 cursisten verzorgt Fabius Opleidingen kantoor- en boekhoudopleidingen op MBO-niveau. ZeroPlex zorgt ervoor dat vlekkeloze communicatie mogelijk is tussen het hoofdkantoor en alle docenten en cursisten op tientallen locaties, verspreid over het hele land. Inschrijvingen, planningen en roosters maken en inzien, alsook de volledige cursistenadministratie: het gebeurt allemaal met behulp van ingenieuze netwerken en internetverbindingen. De telefoonverbindingen, vast en mobiel, bieden ongekende mogelijkheden.

Daarnaast onderhoudt ZeroPlex het volledige netwerk op het hoofdkantoor in Oosterhout. Fabius Opleidingen wil graag een slagvaardige organisatie zijn. Daarmee herkent het instituut zich volledig in de bedrijfsfilosofie van ZeroPlex. In de samenwerking worden telkens weer stevige slagen gemaakt en de jonge professionals van ZeroPlex dragen daarbij zelf ook handige, efficiënte ideeën aan. Fabius Opleidingen juicht het toe dat de ontwikkelaars daarbij een zekere vasthoudendheid aan de dag leggen. Zo wordt uitermate goed aangesloten bij de vragen van het opleidingsinstituut.

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl