Software bouw

Hoogwaardige techniek en gebruikersvriendelijkheid

Maatwerk software

Vaak wordt er bij de aanschaf van een softwarepakket gekozen voor standaard beschikbare software. Het gebruik van deze software is in veel gevallen goedkoper dan het ontwikkelen van een compleet eigen oplossing. In sommige situaties is een maatwerk oplossing echter toch het overwegen waard. Voor kleine en grote bedrijven is het lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van het personeel en de organisatie. Veel standaard softwarepakketten bieden namelijk niet altijd de gewenste oplossingen of zijn zo complex dat er nauwelijks mee te werken valt. Ook kan het zijn dat de standaard software niet naadloos op de organisatie aansluit of dat de kosten van de implementatie alsnog teveel extra tijd en geld kosten.

Gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en snel

In die gevallen is het laten ontwerpen van software op maat een uitstekende oplossing. En of dat nu een klein of groot programma is: ZeroPlex kan u van een maatwerk oplossing voorzien. Wij ontwerpen en maken een softwarepakket met gebruiksgemak, overzicht en snelheid in het achterhoofd. Dit omdat dit essentieel is voor het succes van uw onderneming.

App Development

In Nederland maakt nu al 2 op de 3 personen gebruik van een smartphone. Het marktaandeel van de veelzijdige mobieltjes blijft de komende jaren fors groeien. Smartphones, zoals de iPhone, bieden allerlei nieuwe mogelijkheden die ons leven verrijken. De mogelijkheden van de smartphone worden verder uitgebreid door applicaties te installeren. Deze programmaatjes worden mobiele apps genoemd. Een app is er in allerlei soorten en maten: van een simpele to do list, tot een snelle game die reageert op de beweging van het mobiele apparaat. Een ding hebben al deze apps gemeen, je hebt ze altijd en overal bij de hand. ZeroPlex helpt u graag met het ontwikkelen van een app voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

9 + 5 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl