Databronnen

Maak van uw data waardevolle informatie

Datakwaliteit eenvoudig op orde

Via de ZeroPlex datadiensten heeft u toegang tot een groot aantal databronnen en datakwaliteit oplossingen, waarmee u gegevens met een beperkte invoer online kunt controleren en aanvullen. Alle gewenste informatie is direct toegankelijk waaronder data van het Handelsregister, Cendris, het Kadaster, VWE, A2SP, Graydon, Dun & Bradstreet, Human Inference, Geodan en RiskSolutions.

Automatische koppelingen

Het integreren van onze diensten in uw CRM, ERP, CMS of website optimaliseert uw bedrijfsprocessen aanzienlijk: de snelheid van werken verbetert, doordat de hoeveelheid handmatige invoer vermindert. Bovendien bent u verzekerd van actuele en complete gegevens in de oplossing die u gebruikt. Dit resulteert in meer business, minder kosten en een betere beheersing van het bedrijfsproces.

Bedrijfsinformatie

Vergemakkelijk de invoer van bedrijfsgegevens van ondernemingen uit Nederland en de rest van de wereld. Houd deze gegevens automatisch up-to -date.

Adressen

Een adres snel en correct invullen in een formulier? De adrescheck helpt hierbij voor elk adres ter wereld. Kijk ook eens naar onze diensten voor het bepalen van reisafstanden en XY/Lat Long coördinaten.

Kredietwaardigheid

Weet alles over de financiële situatie van uw klanten. Of dit nu bedrijven of consumenten zijn. Binnen 1 seconde weet u óf en zo ja welke risico’s van toepassing zijn..

Kadasterdata

Notarissen, makelaars, advocaten en taxateurs maken dagelijks documenten op waar informatie van het Kadaster voor nodig is. Met onze kadasterdiensten kunt u alle informatie over een vastgoedobject direct toevoegen in uw bestanden.

Voertuig

Binnen 1 seconde inzicht in alle specificaties van een voertuig: prijs, BTW, BPM, gewichten, energielabel, APK-datum, historie van type bezitter(s) en verder alle (af-fabriek) accessoires.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

10 + 15 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl