Behoefteanalyse

Voor nóg betere software

e

Behoefteanalyse

Inventariseren

Voor we starten met het bouwen van maatwerkprogramma’s is het nodig om te inventariseren welk probleem er precies opgelost moet worden. Dat doen we door samen met u het probleem te analyseren en te kijken welke mogelijke oplossingen er zijn. Op basis van dat gesprek maken wij een inschatting voor de tijdsduur die nodig is om het programma te maken. We doen dit middels de Agile methodiek.

Agile methode

In het kort komt het er op neer dat ZeroPlex pas na de opdrachtverstrekking met uw projectleider de diepte ingaat en samen met hem het pakket tot in detail ontwerpt. U krijgt dan ook elke week een nieuwe versie die steeds meer onderdelen bevat, als die versie wordt goedgekeurd starten we met de volgende onderdelen. Heeft die versie aanpassingen nodig dan realiseren we die en gaan daarna verder met het volgende onderdeel. Door deze methodiek is het mogelijk om samen met u snel programma’s te bouwen die volledig voldoen aan uw eisen bij oplevering.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

9 + 10 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl