Software ontwikkeling

Kies voor slimme applicaties

Behoefteanalyse

Onze programmeurs kunnen veel. Het is echter belangrijk om te weten waaraan de gewenste applicatie moet voldoen. Pas als aan die wensen wordt voldaan, bent u en zijn wij tevreden. We starten ieder traject dan ook met een uitgebreide behoefteanalyse.

Software bouw

De software die ZeroPlex ontwikkelt moet technisch helemaal op orde zijn. Daar moet u zich geen zorgen over hoeven te maken. Maar naast een technisch goed functioneren telt voor ons ook gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Big data

Wij weten alles over adressen, bedrijven, mensen, locaties, objecten en voertuigen. Wij kunnen u helpen om van data informatie te maken waarmee u in staat bent betere beslissingen te nemen. Altijd beschikbaar in uw systeem. Compleet, consistent en correct. U voert in, wij analyseren, controleren en vullen aan.

Referentie

één van onze klanten waarvoor ZeroPlex maatwerk software heeft gebouwd

Axender.nl, Nieuwegein

Vanuit het hoofdkantoor te Nieuwegein en vanuit de negen regiokantoren in het land vindt de dagelijkse aansturing naar Axender’s landelijke netwerk plaats. Deze organisatie beschikt over 25 distributiecentra door heel Nederland. Er werken ongeveer 350 mensen in dienst bij Axender en zo’n 22.000 bezorgers zorgen ervoor dat het drukwerk op tijd bij de consument in de brievenbus ligt. Axender verspreidt per jaar bijna 4 miljard folders, op twee momenten in de week. Hiermee bereiken ze 6,1 miljoen brievenbussen en 12,7 miljoen potentiële lezers.

Voor het vereenvoudigen van het bestelproces heeft Axender de hulp van ZeroPlex ingeschakeld. Eerst zijn we begonnen met de realisatie van een geheel nieuwe website waarop informatie makkelijker te vinden is en potentiële klanten zo eenvoudig mogelijk het bestelproces in geleid kunnen worden.

Het hele bestelproces is onder handen genomen door de software-ontwikkelaars van ZeroPlex met als resultaat een tool om online folders in elkaar te klikken en bestellen waarna Axender ook het drukken en verspreiden voor haar rekening neemt.

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl