• ICT Netwerkbeheer Serverbeheer Werkplekbeheer
  Netwerk-, Server-, en Werkplekbeheer

  ZeroPlex verzorgt het dagelijkse voor netwerk-, server- en werkplekbeheer. Alle systemen worden 24x7 bewaakt, gemonitord en voorzien van back-up en restore software.

 • ICT klantenservice IT servicedesk
  Servicedesk

  Incidenten en wijzigingsverzoeken worden afgehandeld via onze eigen kundige servicedesk. Bereikbaarheid is in de diverse servicelevels beschikbaar en tot 24x7 mogelijk.

 • Projectondersteuning ICT beheer
  Projectondersteuning

  Wij bieden op projectbasis ondersteuning bij (ingrijpende) wijzigingen aan uw ICT-omgeving. Denk aan migraties naar de cloud, upgrade van serversystemen en andere ICT-gerelateerde zaken.

 • certificaat
  Microsoft licenties

  ZeroPlex levert licenties van Microsoft zoals onder andere Office 365 en OneDrive. Wij bieden lage maandelijkse kosten die maandelijks op- en af te schalen zijn.

Een betrouwbare ICT-omgeving

Wanneer u als bedrijf echt wilt presteren, heeft u een betrouwbare ICT-omgeving nodig. ZeroPlex helpt u met het complete ICT-beheer: van het inrichten van de ICT-infrastructuur tot het optimaliseren van de processen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering geen kostenpost is, maar gaat opleveren!

Onze aanpak voor ICT-automatisering

Uw organisatie kan pas echt excelleren als uw ICT optimaal werkt op basis van de actuele behoefte. Daarom bekijken onze ICT-adviseurs uw situatie meerdere keren per jaar. Zo zorgen we voor een optimale infrastructuur, een helder licentiebeleid en een hoog security serviceniveau.

Of het nu gaat om hardware, software, een cloud server, laptops, serverbeheer of USB-stick beveiliging: onze specialisten zorgen ervoor dat alles werkt en op elkaar afgestemd is. Zorgeloze oplossingen voor ICT!

 • Budget voor totaaloplossing
 • Maandbedrag is écht vast: incl. storingen!
 • 24/7 bereikbaarheid
 • Eigen portal voor zelfstandig beheer
 • Startklare hardware in opslag
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Noord-Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

  Footer ZeroPlex website Steven Rick