• internet verbinding telecom glasvezel wifi
  Internetverbindingen

  ZeroPlex verzorgt internetverbindingen via koper, glasvezel, straalverbinding of 4G via verschillende providers. Wij leveren het gehele pakket, van levering, beheer tot bewaking.

 • vaste mobiele telefonie VoIP telecom
  Vaste & mobiele telefonie

  Een goede bereikbaarheid van uw medewerkers is essentieel. ZeroPlex verzorgt vaste telefoons en moderne Voice over IP (VoIP) telefooncentrales. Daarnaast verzorgen we mobiele abonnementen op het netwerk van KPN, Youfone, Vodafone en T-Mobile.

 • datacenter diensten
  Datacenter diensten

  ZeroPlex levert diensten en beheer vanuit diverse datacenters waaronder Microsoft Azure. Private- en Publieke Clouds in Europese datacenters.

 • werken in de Cloud Telecom
  Werken in de cloud

  Optimaal werken in de cloud: al je applicaties en bestanden altijd bereikbaar. Geen investeringen meer in eigen servers. ZeroPlex biedt cloudoplossingen met vaste maandelijkse kosten.

Optimaal bereikbaar & toegankelijk

“We willen graag werken in de cloud”: dat horen we vaak, maar wat is de ideale oplossing voor uw organisatie? En kan VoIP een uitkomst bieden voor telefonie? ZeroPlex denkt als partner van uw onderneming mee in de meest geschikte, betrouwbare en flexibele Cloud & Telecom oplossingen, zodat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn en toegang hebben tot alle bedrijfssystemen.

Wat maakt werken in de cloud pas écht interessant?

Uw organisatie kan pas echt groeien als uw medewerkers snel en effectief kunnen samenwerken en informatie kunnen delen, waar ze zich ook bevinden. We kijken samen hoe we uw cloud infrastructuur, licentiebeleid en security serviceniveau kunnen optimaliseren. Niet eenmalig, maar in een doorlopend traject.

 • Budget voor totaaloplossing
 • Maandbedrag is écht vast: incl. storingen!
 • 24/7 bereikbaarheid.
 • Eigen portal voor zelfstandig beheer
 • Startklare hardware in opslag.
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Limburg.

Enjob
Kempen Transport
VAEX livestock traders
CTV Multimodal Container Transport
Volantis

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

  Footer ZeroPlex website Steven Rick