Nieuwe website

21-09-2015 | Nieuws

Afgelopen juli hebben wij ons team versterkt met Bob Rademaker, hij gaat bij ons aan de slag als website specialist met een oog voor marketing. Eén van zijn eerste opdrachten was het vernieuwen van onze eigen website.

Proces

Juist omdat MyVisuals.nl zou worden opgenomen in ZeroPlex zou alleen een nieuw ontwerp niet voldoen. Er moest een hele nieuwe website komen die past bij deze tijd, laat zien wat we in huis hebben en ook aanvoelt als ZeroPlex. Na intern overleg tussen alle ZeroPlex collega’s heeft Bob met zijn achtergrond als webdesigner verschillende ontwerpen gemaakt voor de lay-out van de hele website en elementen op de pagina’s. Zie hieronder 3 screenshots van het proces:

Uitwerking

Het laatste voorbeeld vloeide voort uit het ontwerp van de nieuwe ZeroPlex brochure, de titelbalken voor de pagina’s, het kleurgebruik en de gebruikte iconen zijn zomaar een paar voorbeelden die ook terug te vinden zijn in de brochure. Daar werd natuurlijk op uitgebreid met elementen uit de andere versies van de website en nieuwe design inzichten. Zelfs aan het logo is een kleine verandering doorgevoerd.

Invulling

De invulling van de website op tekstgebied is even zo belangrijk als het uiterlijk ervan. Omdat een webdesigner niet per se een goede tekstschrijver hoeft te zijn hebben we voor deze klus een professionele copywriter ingeschakeld. Loek Peters had namens zijn bedrijf Woordenschilder al de teksten verzorgd voor onze brochure, daarom was het een logische keuze om ook Loek de verdiepingsslag op de website te laten schrijven.

Gevonden worden

Toen de website klaar was om de oude te vervangen heeft Bob er achter de schermen voor gezorgd dat ook zoekmachines als Google de website optimaal kunnen indexeren. Het resultaat was al snel zichtbaar, wanneer u nu op Google zoekt naar ‘ict beheer venlo’ zal u ZeroPlex op de 1e pagina terugvinden. U leest dit bericht ook op onze website dus u heeft ons al gevonden, graag nodigen wij u uit om onze dienstverlening eens goed te bekijken en indien u bijvoorbeeld meer wilt weten over hoe wij uw omzet kunnen verhogen hopen wij dat u niet zal twijfelen om de telefoon te pakken en een afspraak met ons te maken.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 20 575 00.

11 + 10 =