Website op maat

Het online visitekaartje van uw bedrijf

Betaalbare website

Een professionele website is onmisbaar voor ieder bedrijf dat online wil verkopen of klanten wil werven. Bij ZeroPlex houden wij ons dan ook regelmatig bezig met de realisatie van uitdagende projecten. Dit doen wij graag en daar zijn wij trots op. Websites maken wij met ontembare gedrevenheid en veel creatief inzicht. Of het nu gaat om een website, webwinkel of het mobiele web; bij ons bent u aan het juiste adres. ZeroPlex maakt een professionele website voor ieder bedrijf betaalbaar.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U kunt nog zo’n mooie website hebben maar als niemand hem bezoekt bereikt hij zijn doel nooit. Daarom zijn wij ook uiterst gedreven in het optimaliseren van uw nieuwe website voor allerhande zoekmachines met als grootste zoekmachine Google.

Aantal Google zoekopdrachten per jaar

Dat zijn ruim 1,6 triljard zoekopdrachten waarvan het aantal resultaten nog vele malen hoger ligt. Wij zullen onze uiterste best doen om uw potentiële klanten uw website voor te schotelen in al die zoekresultaten.

Zelfbediening of ontzorgd?

Bijna al onze websites leveren wij op met een volledig CMSContent Management Systeem. Zo kunnen wij het best werken maar stellen wij ook automatisch u in staat om zelf met uw website aan de slag te gaan. In de praktijk heeft u liever iemand die de kleine wijzigingen op uw website voor u uitvoert, dit doen wij dus ook gewoon! Wij houden ervan om u te ontzorgen zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Responsive webdesign

Een moeilijke Engelse term die u tegenwoordig als het over webdesign gaat eigenlijk altijd tegenkomt. Maar wat is het nu precies? Responsive design betekent dat uw website op elk scherm mooi weergegeven wordt, of het nu een computerbeeldscherm is, een tablet of een mobiele telefoon. Vroeger was dit niet heel gewoon, tegenwoordig is het een vereiste omdat ongeveer 50% van alle internetgebruikers het wereldwijde web bezoekt via zijn of haar mobiele telefoon of tablet.

Website Ontwikkeling

Bij ZeroPlex ontwikkelen wij uw website altijd volgens de laatste standaarden en met de nieuwste software. Zo voldoet uw nieuwe website zowel aan de voor- als achterkant aan de tijdgeest van het moment. Wij ontwikkelen een website altijd met de gedachte in ons achterhoofd dat het ook onze eigen website had kunnen zijn.

GRAFISCH ontwerp

Sinds het samengaan van MyVisuals met ZeroPlex hebben wij nu de beschikking over enkele grafisch vormgevers. Door onze krachten te bundelen levert ZeroPlex een website die er zowel gelikt uit ziet voor het oog, alsmede precies in de functionele behoefte voorziet. Als wij voor u aan de slag gaan krijgt u persoonlijk contact met één van onze grafisch vormgevers om de grafische wensen voor uw website te bespreken.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

9 + 11 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl