Slimme klantenpas

Ontwerp met ons een klantenpas voor uw klanten

Introductie slimme klantenpas

Als winkelier levert u graag die producten die uw klant zoekt. Maar de vraag is hoe u achter die behoefte komt. Een van de mogelijkheden daartoe is een klantenpas met bijvoorbeeld een klantenapp waarmee u de klant koppelt aan de ZeroPlex database waarin alle relevante informatie wordt vastgehouden.

Waardevolle informatie

Met één druk op de knop kunt u inzicht krijgen in goed verkopende artikelen, de leeftijdsopbouw van uw klanten, de momenten van aankoop en nog veel meer zaken die u anders niet kon weten. Een klantenpas is het ideale middel om waardevolle informatie vast te leggen en slim in te zetten voor uw reclame! De specialisten van ZeroPlex helpen u graag op weg.

Reclame maken

Pas uw reclame aan op het koopgedrag van uw klanten. Personaliseer uw aanbiedingen op klantniveau in ruil voor de waardevolle informatie die klanten u geven door het gebruik van uw klantenpas. Dit kan bijvoorbeeld via een bijbehorende app of campagnewebsite waarop u uw product extra onder de aandacht brengt.

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

4 + 13 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl