360° Visuals

Wij maken 360° beelden van uw locatie

Introductie

Tot voor kort was het alleen mogelijk om standaard foto’s te maken, foto’s die alleen dat weergeven wat op dat moment voor de camera stond. ZeroPlex beschikt over een speciaal camerasysteem waarbij 7 camera’s gelijktijdig een foto maken die samen een 360° foto vormen.

Mogelijkheden

Dat betekent dat u met de muis of de vinger de foto in alle richtingen kunt verplaatsen en werkelijk alles links/rechts en boven/onder kunt zien. Dit is ideaal voor het tonen van uw te koop staand huis of het presenteren van uw bedrijf. Het is ook mogelijk een virtuele tour te maken door uw huis of bedrijf. Het geheel geeft een nieuwe dimensie aan uw website.

360° Foto

Wilt u uw doelgroep een echte beleving meegeven? Met onze apparatuur kunnen wij uw locatie volledig in beeld brengen om uw publiek een geweldig meeslepende ervaring te geven.

360° Video

De mogelijkheden van een 360° foto maar dan met bewegend beeld. Laat uw publiek zelf bepalen waar naar gekeken wordt. Super geschikt voor bijvoorbeeld concerten en festivals.

T

Interactief

Maak uw showroom interactief. Voeg informatie toe aan het beeldmateriaal. Laat bijvoorbeeld meer informatie zien over de producten in uw winkel en verwijs mensen door naar uw webwinkel.

360° video

Gebruik uw muis in de video om rond te kijken

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

3 + 2 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl