Marketing diensten

Zichtbaar in een grote wereld

Communicatie op maat

Op allerhande wijze kunt u communicatie laten plaatsvinden. De ene keer is dat een folder of reclamebord, de andere keer een groot spandoek of een fullcolour  poster. ZeroPlex voert met passie en gedrevenheid iedere opdracht uit.

Huisstijl op maat

Als ondernemer wilt u graag een eigentijdse, pakkende uitstraling van uw bedrijf. Onze vormgevers denken graag mee over een totaalstijl. Van visitekaartje tot aan autobelettering, van envelop tot aan bedrijfskleding. Ook daarmee straalt u kwaliteit uit.

360° Visuals

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Met een speciale camera zetten wij uw foto om naar een 360°-beeld. Uw klanten bevinden zich zo welhaast in uw showroom of u loopt samen in gedachte door die ene winkelstraat. De verbeelding spreekt!

Slimme klantenpas

Verras uw klanten met een klantenpas-op-maat. Met een fraaie pas in de huisstijl van uw bedrijf, volgt u het koopgedrag van uw klant en tegelijkertijd doet u die klant interessante aanbiedingen. Slimmigheden waar ZeroPlex u graag in meeneemt.

Website op maat

Een website vormt de digitale entree van uw bedrijf en is vaak ook als een showroom. Nadat we samen helder voor ogen hebben wat de voornaamste doelen zijn van de website, gaan we aan de slag. Sprankelend, in veel gevallen interactief en leidend naar meer omzet.

Referentie

één van onze klanten

Stichting Venlo Partners, Venlo

Het merk Venlo stevig op de kaart zetten. Venlo als boeiende en bloeiende stad onder de aandacht brengen van bezoekers uit de regio en daarbuiten. Venlo Partners omarmt en faciliteert tal van initiatieven. Van verrassende festivals tot unieke samenwerkingsverbanden, van kleine, spontane ideeën tot grootse plannen. De gemeente wil zich profileren. Nieuwe bezoekers prikkelen en waar dat kan aan zich binden. Een attractieve stad waar het ook voor studenten nu én straks goed toeven is. Venlo studentenstad als speerpunt. Een samen met ZeroPlex ontwikkelde studentenpas speelt daarin een belangrijke rol. Studenten kunnen deze pas online aanvragen. Een pas die toegang geeft tot tal van activiteiten en recht geeft op uiteenlopende kortingen. De chip in de kaart maakt het mogelijk om de studenten ‘in beeld’ te houden en maatwerk te leveren. Nog steeds zorgt ZeroPlex voor de aanmaak van de kaarten en het koppelen van de informatie. Studerend Venlo kan daar voordeel mee doen! Een fysieke, vrolijke kaart en alle slimmigheid erachter. Opnieuw een voorbeeld van handige verbindingen die ZeroPlex u te bieden heeft.

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl