ICT kwetsbaarheidsanalyse

Veel ICT kwetsbaarheden zijn eenvoudig te voorkomen

e

ICT kwetsbaarheidsanalyse

Hoe beschermt u uw bedrijfskritische informatie? Hoe garandeert u de veiligheid van uw netwerkomgeving? Welke mate van beveiliging is voldoende voor uw situatie? Om U te helpen bij het beantwoorden van deze vragen heeft ZeroPlex de Security Scan ontwikkeld.

Waarom een Security Scan?

Uw ICT-voorzieningen zijn belangrijk voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Als deze voorzieningen kwetsbaar zijn, kan dit zorgen voor een financiële en/of imagoschade, of zelfs uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Om deze kwetsbaarheid inzichtelijk te krijgen, te verminderen en te beheersen, zult u er eerst een beeld van moeten krijgen. Deze kwetsbaarheid kan betrekking hebben op de ICT-infrastructuur, de aanwezige beveiligingscomponenten, internettoegang en generieke netwerkdiensten. Daarnaast zijn uiteraard de algemene beveiligingsrichtlijnen, de technische maatregelen en werkprocedures belangrijk. ZeroPlex helpt u bij het in kaart brengen van deze aspecten, en adviseert u eventuele verbeteringen.

Onze oplossing

De Security Scan is een onderzoek naar de status van de informatiebeveiliging binnen een ICT- infrastructuur. De status wordt bepaald op basis van het verschil tussen het voor uw omgeving gewenste beveiligingsniveau en het niveau van uw bestaande maatregelen. Het voor u gewenste beveiligingsniveau wordt in overleg met u vastgesteld. Het resultaat is een rapport waarin aangegeven wordt in hoeverre uw ICT-omgeving afdoende beveiligd is. Indien nodig worden er aanbevelingen gedaan om op het juiste beveiligingsniveau te komen. Deze aanbevelingen zijn dermate op detail geformuleerd dat u, of uw dienstverleners, hiermee direct aan de slag kunnen. Na het toepassen/uitvoeren van deze maatregelen, kan wederom een controle worden uitgevoerd om te kijken of de genomen maatregelen afdoende zijn.

De voordelen voor u

  • Duidelijke rapportage
  • Verbeterpunten helder geformuleerd
  • Goede risicoanalyse
  • Netwerkbeveiliging te optimaliseren

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

3 + 2 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl