ICT-beheer

Een oplossing voor iedere vraag

Ontzorgen past ZeroPlex. Dat geldt ook het installeren, onderhouden en bewaken van uw hele ICT-omgeving. Wij kunnen voor u het volledig ICT-beheer verzorgen. Betrouwbaar en tegen een acceptabel kostenniveau. ICT ondersteunt en optimaliseert zo uw bedrijfsprocessen.

Van installeren naar ontzorgen

ZeroPlex brengt samen met u alle wensen in beeld. Daarna brengen wij een gedegen advies uit. Een advies op maat. Pas dan leveren en installeren wij de gewenste ICT-apparatuur en maatwerk software. Vanaf dat moment kunnen wij desgewenst het volledig ICT-beheer van u overnemen. Voor u een hele zorg minder. Bij de start zullen we veel op locatie zijn. Na verloop van tijd vindt het beheer steeds meer op afstand plaats. Maar u kunt de klok rond op ons rekenen. Een veilig gevoel!

Beheer en meer

Bij een adequaat ICT-beheer komt heel wat om de hoek kijken. De ICT-specialisten van ZeroPlex zijn steeds op de hoogste van de nieuwste technieken en inzichten. Die kennis zetten we maar wat graag voor u in. Een greep uit ons aanbod:

Onderhoud

Wij zorgen dat alles perfect blijft functioneren. Updates worden altijd door ons uitgevoerd waarmee wij uw systemen blijven onderhouden.

Antivirus-systemen

Uw gevoelige infrastructuur 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd. Bij constatering van een onregelmatigheid wordt ZeroPlex direct op de hoogte gesteld.

Back-up

Uw kostbare gegevens worden steeds opnieuw opgeslagen. Dat doen we op locatie, maar we zorgen ook voor externe opslag.

Bewaking en monitoring

ZeroPlex volgt de bedrijfsprocessen continue. Bij onregelmatigheden of calamiteiten komen we direct in actie.

Firewall

Ongewenste toegang tot uw systemen wordt voorkomen. De deur gaat op slot. Alleen u bepaalt wie toegang krijgt tot uw systemen.

t

Vraagbaak

Voeren wij uw ICT-beheer uit? Dan kunt u met al u vragen steeds bij ons terecht. Steeds weer deskundig advies of een helpende hand.

Rapporteren en adviseren

U ontvangt met regelmaat ICT-gerelateerde rapportages. Zo zorgt ons ICT-beheer ervoor dat u telkens ziet wat er allemaal gebeurt. En zien wij kansen die uw bedrijfsvoering positief kunnen beïnvloeden? Wij maken u erop attent. Dat is de plus van ZeroPlex!

Wat gebeurt er in 1 dag bij ZeroPlex ICT-beheer

 

Werkplekken gemonitord

Spam mail verwijderd

Virussen voorkomen

Back-ups gemaakt

Kom in contact!

Vul uw naam en e-mailadres in met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op: 077 2066 300

11 + 11 =

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl