ICT diensten

Kies voor digitale zekerheid

ICT-beheer

Betrouwbaar en lage kosten, beide gaan hand in hand bij de implementatie van onze ICT diensten. Eenmaal klaar met installeren van uw systemen zullen wij uw systemen blijven beoordelen op eerder genoemde punten.

Clouddiensten

Clouddiensten zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Wij hebben oplossingen op allerlei gebied. Van virtual servers tot aan telewerken. Van passende licenties tot het hosten van uw website.

ICT kwetsbaarheidsanalyse

Een goede digitale infrastructuur is bijna net zo vanzelfsprekend als het water uit de kraan. Gun u zelf dan ook een optimale zekerheid. ZeroPlex voert op deskundige wijze een securitycheck uit en legt kwetsbaarheden bloot. Vervolgens doen we u voorstellen hoe deze kwetsbaarheden op te lossen. Dat zorgt voor zekerheid.

HOE KUNT U ICT INZETTEN OM KOSTEN TE BESPAREN?

Referentie

één van onze klanten waarvan ZeroPlex de ICT-beheerder is

Kempen Transport, Venlo

Kempen Transport verzorgt met meer dan 120 vrachtwagens het geconditioneerd vervoer van groente en fruit naar honderden klanten in West-Europa. Een logistieke operatie van belang, waarbij snelheid en versheid sleutelwoorden zijn. Zeven dagen per week, de klok rond. Het volledige ICT-beheer is uitbesteed aan ZeroPlex, zodat Kempen Transport zich volledig kan richten op haar eigen processen. Processen die continu gemonitord worden door onderliggende ICT-systemen. Deze prestatiemonitoring maakt dat storingen vroegtijdig worden onderkend en meestal snel kunnen worden opgelost. ZeroPlex ‘kijkt’ aanhoudend mee, een wel zo veilig gevoel. Daarnaast worden standaard back-ups gemaakt en ligt er een scenario klaar voor eventuele calamiteiten. Het koeltransport kan altijd doorgaan. De flexibiliteit, de 24-uurs beschikbaarheid en de korte lijnen worden door het bedrijf gewaardeerd. ZeroPlex denkt mee, verkoopt geen nee en werkt vanuit eenzelfde passie als Kempen Transport gewend is te doen. Dat alles maakt dat Kempen Transport inmiddels ook tal van andere diensten afneemt bij ZeroPlex, op zoek naar handige verbindingen. De bedrijven kennen elkaar door en door. Dat biedt vertrouwen! Naast ICT-diensten maakt Kempen Transport ook gebruik van de telecom– en software ontwikkelings-diensten van ZeroPlex.

Contactinformatie

Huiskensstraat 72
5916 PN Venlo, Nederland
+31 (0)77 206 63 00
info@zeroplex.nl