ICT‑Beheer
 

Kantoorautomatisering die werkt!

Wij zorgen voor een betrouwbare ICT-omgeving en een optimale bereikbaarheid

Ontdek meer

Een betrouwbare ICT-omgeving

Wanneer u als bedrijf echt wilt presteren, heeft u een betrouwbare ICT-omgeving nodig. ZeroPlex helpt u met het complete ICT-beheer: van het inrichten van de ICT-infrastructuur tot het optimaliseren van de processen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering geen kostenpost is, maar gaat opleveren!

Onze specialisten zorgen voor een maximale beschikbaarheid van uw ICT-systemen zodat uw medewerkers ongestoord en veilig kunnen werken.

Netwerk-, Server-, en Werkplekbeheer

ZeroPlex verzorgt het dagelijkse voor netwerk-, server- en werkplekbeheer. Alle systemen worden 24x7 bewaakt, gemonitord en voorzien van backup en restore software.

Servicedesk

Incidenten en wijzigingsverzoeken worden afgehandeld via onze eigen kundige servicedesk. Bereikbaarheid is in de diverse servicelevels beschikbaar en tot 24x7 mogelijk.

Projectondersteuning

Wij bieden op projectbasis ondersteuning bij (ingrijpende) wijzigingen aan uw ICT-omgeving. Denk aan migraties naar de cloud, upgrade van serversystemen en andere ICT gerelateerde zaken.

Microsoft licenties

ZeroPlex levert licenties van Microsoft zoals onder andere Office 365 en OneDrive. Wij bieden lage maandelijkse kosten die maandelijks op- en af te schalen zijn.

Onze aanpak voor ICT-automatisering

Uw organisatie kan pas echt excelleren als uw ICT optimaal werkt op basis van de actuele behoefte. Daarom bekijken onze IT-adviseurs uw situatie meerdere keren per jaar. Zo zorgen we voor een optimale infrastructuur, een helder licentiebeleid en een hoog security serviceniveau.

Of het nu gaat om hardware, software, een cloud server, laptops, serverbeheer of USB-stick beveiliging: onze specialisten zorgen ervoor dat alles werkt en op elkaar afgestemd is. Zorgeloze oplossingen voor ICT!

Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel MKB en MKB+ klanten in Venlo en de rest van Limburg.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we werken:

Maak kennis met ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op:

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.