ICT als basis voor zakelijke groei

Het team van ZeroPlex bouwt mee aan uw succesvolle onderneming door het leveren van een goed doordachte ICT-strategie en krachtige ICT-oplossingen.

Alles onder één dak!

Hoe wij dit doen

Hoe onze ICT-oplossingen u ontzorgen

U, als groeiend en ervaren ondernemer creëert iedere dag betere oplossingen voor uw klanten. ICT speelt daarbij een niet weg te denken rol. Wij richten ons op de beheersbaarheid van uw ICT-inrichting, helpen u met slimme systeemintegraties en denken mee in innovaties rondom uw organisatie.

Wat uw vraag of behoefte ook is, wij zorgen voor een ICT-oplossing die werkt en denken mee over een oplossing zodat het nóg beter kan.

De juiste ICT-oplossing voor uw branche

Iedere branche heeft specifieke uitdagingen op het gebied van ICT, dat weten wij met onze jarenlange ervaring maar al te goed. Daarom bieden we krachtige ICT-oplossingen waarvan we weten dat ze in uw branche goed werken. Oplossingen die ervoor zorgen dat uw medewerkers beschikken over een stabiele en veilige werkomgeving.

Kies uw branche om hier meer over te weten te komen:

 

Logistiek

 

Productie

 

Zakelijke dienstverlening

 

Handel

Onze ICT-projecten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Limburg.

Een greep uit onze projecten:

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer

Herkent u deze uitdagingen?

 

ICT-Beheer

 

Cloud & Telecom

 

Software ontwikkeling

 

Consultancy

Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel MKB en MKB+ klanten in Venlo en de rest van Limburg.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we werken:

Maak kennis met ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op:

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.