ZeroPlex ontvangt de FD Gazellen award 2021 voor de derde keer op een rij!

Wij hebben deze week een FD Gazellen award mogen ontvangen. Super trots zijn wij op het feit dat we als ZeroPlex deze award dit jaar voor de 3e keer op een rij in ontvangst mogen nemen!

Voor de 3de keer op een rij!

De FD Gazellen wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers. In totaal reikt Het Financiële Dagblad dit jaar 691 FD Gazellen awards uit. Deze worden uitgereikt op basis van regio en omzetcriteria.

Vorig jaar waren we de snelst groeiende ICT-dienstverlener van heel Limburg. Of we deze mooie titel ook dit jaar mogen ontvangen, dát horen we tijdens de feestelijke uitreiking op 25 november in Theater Amsterdam. Tijdens de uitreiking wordt de volledige lijst met FD Gazellen 2021 bekendgemaakt.

Op naar 2022…

Wij hopen natuurlijk nog verder te groeien en staan dan ook zeker niet stil. ZeroPlex heeft een duidelijke visie op de toekomst van ICT. Samen met onze relaties werken we elke dag hard aan nieuwe innoverende mogelijkheden om ICT maximaal te laten renderen. Innoveren speelt hierbij een belangrijke rol.


Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.