Cloud &
Telecom

Veilig in de cloud

Een betrouwbare en krachtige oplossing die overal werkt.

Ontdek meer

Optimaal bereikbaar & toegankelijk

“We willen graag werken in de cloud”: dat horen we vaak, maar wat is de ideale oplossing voor uw organisatie? En kan VoIP een uitkomst bieden voor telefonie? ZeroPlex denkt als partner van uw onderneming mee in de meest geschikte, betrouwbare en flexibele Cloud & Telecom oplossingen, zodat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn en toegang hebben tot alle bedrijfssystemen.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn en toegang hebben tot alle bedrijfssystemen.

Internetverbindingen

ZeroPlex verzorgt internetverbindingen via koper, glasvezel, straalverbinding of 4G via verschillende providers. Wij leveren het gehele pakket, van levering, beheer tot bewaking.

Vaste & mobiele telefonie

Een goede bereikbaarheid van uw medewerkers is essentieel. ZeroPlex verzorgt vaste telefoons en moderne Voice over IP (VoIP) telefooncentrales. Daarnaast verzorgen we mobiele abonnementen op het netwerk van KPN en T-Mobile.

Datacenter diensten

ZeroPlex levert diensten en beheer vanuit diverse datacenters waaronder Microsoft Azure. Private- en Publieke Clouds in Europese datacenters.

Werken in de cloud

Optimaal werken in de cloud: al je applicaties en bestanden altijd bereikbaar. Geen investeringen meer in eigen servers. ZeroPlex biedt cloudoplossingen met vaste maandelijkse kosten.

Wat maakt werken in de cloud pas écht interessant?

Uw organisatie kan pas echt groeien als uw medewerkers snel en effectief kunnen samenwerken en informatie kunnen delen, waar ze zich ook bevinden. We kijken samen hoe we uw cloud infrastructuur, licentiebeleid en security serviceniveau kunnen optimaliseren. Niet eenmalig, maar in een doorlopend traject.

Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel MKB en MKB+ klanten in Venlo en de rest van Limburg.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we werken:

Maak kennis met ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op:

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.