VAEX

Onafhankelijk advies en producten waar je op kan vertrouwen

Lees meer

VAEX is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in vee- en truckhandel. In de zoektocht naar onafhankelijk advies over het juiste ERP-systeem kwamen ze met ZeroPlex in contact. Momenteel doet ZeroPlex het volledige systeembeheer voor VAEX.

Onafhankelijk advies

“Toen we op zoek waren naar onafhankelijk advies met betrekking tot het beste ERP-systeem, kwamen we bij ZeroPlex uit.” Aldus Lisanne Rouwet, Manager Operations & Business Development bij VAEX. “We weten allemaal dat bedrijven de zaak vaak rooskleurige laten voorkomen dan het daadwerkelijk is. In onze zoektocht waren wij op zoek naar iemand die ons onafhankelijk en deskundig advies kon geven over het systeem die voor ons de beste match zou zijn. Twan heeft ons hier enorm mee geholpen. We plukken hier nog dagelijks de vruchten van”.

Overstap naar ZeroPlex

Bij VAEX waren ze ontevreden over de diensten en services van hun vorige ICT-aanbieder. Na hun positieve ervaringen zijn ze overgestapt naar ZeroPlex voor het gehele systeembeheer. “Tijdens de verkennende gesprekken om een mogelijk overstap te bespreken, gaven Rick en Twan direct een vertrouwd gevoel. Hij wist de techniek in jip-en-janneketaal uit te leggen. Ook was hij eerlijk over wat ZeroPlex kan waar maken en daar zijn wij nog nooit in teleurgesteld”.

VAEX

BRANCHE
Handel
Samenwerking sinds:
2016
Dienst
Rapportcijfer
VAEX geeft ZeroPlex

“De goede, snelle en grondige servicedesk, een eerlijke sparringpartner, je hebt direct contact met de specialist zonder wazige account manager, dat zijn enkele punten waarom ZeroPlex een dikke 8,5 verdient.”

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Toegevoegde waarde voor VAEX

“ZeroPlex kijkt mee op managementniveau. Binnen een handelsonderneming als de onze is een goede ICT-structuur van cruciaal belang. Het is daarom fijn om eerlijk en duidelijk advies te krijgen dat soms ook verder gaat dan alleen ICT. Iedereen binnen het bedrijf profiteert namelijk als het goed werkt. Of het nu gaan om telefonie, internet of de koppeling tussen verschillende systemen, het werk wordt een stuk aangenamer als we hier geen zorgen over hebben. Daar zit dan ook de absolute toegevoegde waarde van ZeroPlex. Zij bekijken het gehele plaatje.

Door deze aanpak is het aantal storingen drastisch gedaald en mocht er een keer wat zijn. Met een belletje en een kwartiertje (of minder) geduld is het weer opgelost.”

“Als ik zeg: ‘ZeroPlex is ermee bezig’ is iedereen gerustgesteld en weten we dat we binnen enkele minuten weer verder kunnen. Bij ZeroPlex hebben we nooit gedoe.”

Neem contact op met Rick

Graag komen wij met u in contact, om een passend antwoord te bieden op uw vragen of om geheel vrijblijvend een quick-scan te maken van uw ICT conditie.

Rick van Dijk

Directeur & ICT Specialist

Vul hier uw gegevens in

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.

Andere ICT projecten

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer