Nijha

Digitaliseren & automatiseren van processen

Lees meer

Nijha is ontwerper en inrichter van beweegruimtes. Van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. ZeroPlex helpt Nijha om processen te digitaliseren en zorgt dat de verschillende systemen met elkaar communiceren.

Digitaliseren en automatiseren

“Wij zijn een grote speler in onze markt, echter werkte de organisatie nog met veel verschillende analogen processen. Daar moest verandering in komen,” aldus Paul Terpstra, Commercieel manager van Nijha. “Toen ik hier begon werd bijna het hele bestellingsproces van producten nog analoog doorlopen. De doorlooptijd van offertes waren daardoor ontzettend lang. Om deze digitalisering en automatisering slag te kunnen maken hebben wij ZeroPlex in de arm genomen. Natuurlijk is dit een enorm proces daarom komen zij ook wekelijks over de vloer om dit allemaal in goede banen te leiden. Alles met het doel om offertes, bestellingen en facturen sneller de deur uit te doen.”

Nijha

BRANCHE
Productie
Samenwerking sinds:
2016
Dienst
Rapportcijfer
Nijha geeft ZeroPlex

“ZeroPlex verdient een 8. Het werk dat ze doen, doen ze goed!”

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Hulp waarvan je niet wist dat je die nodig had

“ZeroPlex kan zich als de best verdiepen in de hulpvraag van de klant. Ze stellen de vraag achter de vraag en geven je hulp waarvan je niet eens wist dat je die nodig had, maar die achteraf ontzettend waardevol is. Doordat er op managementniveau wordt meegedacht over de uitdaging waar je in dagelijkse praktijk mee te maken hebt zorgt het ervoor dat je altijd met het beste resultaat achterblijft en daar zit de toegevoegde waarde van ZeroPlex”.

“ZeroPlex helpt ons om te digitaliseren en automatiseren en dat levert aan het einde van de dag gewoon geldt op!”

Neem contact op met Rick

Graag komen wij met u in contact, om een passend antwoord te bieden op uw vragen of om geheel vrijblijvend een quick-scan te maken van uw ICT conditie.

Rick van Dijk

Directeur & ICT Specialist

Vul hier uw gegevens in

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.

Andere ICT projecten

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer