Kempen Transport

Hoogwaardige ICT oplossing dient als basis voor het verder uitbouwen van onze organisatie

Lees meer

Kempen Transport is een bekende speler op het gebied van gekoeld transport van groente en fruit door grote delen van Europa, met vaste lijndiensten naar het Duitse achterland. De bedrijfsautomatisering van Kempen Transport is hoogwaardig te noemen. Voor de winstgevendheid van de organisatie is het van essentieel belang dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon beschikbaar is.

Karel Hermans, directeur en eigenaar van Kempen Transport, startte de samenwerking met ZeroPlex in 2014. Hij was op zoek naar een ICT-leverancier die zaken professioneel benaderd en waarbij alles onder één dak zit. In gesprek met Rick van Dijk van ZeroPlex werd de basis gelegd van de samenwerking die vandaag de dag nog steeds voortduurt.

Dankzij een nauwe samenwerking op het gebied van ICT en het inrichten van de kantoorautomatisering, maar ook door het koppelen van software en databronnen is het bedrijf in staat geweest zijn operationele proces efficiënter en sneller te maken. Maatwerk software laten ontwikkelen is iets waar ondernemers niet direct aan denken, maar maakt het interne proces veel efficiënter en zichzelf daarmee snel terugverdient.

Kempen Transport

BRANCHE
Logistiek
Samenwerking sinds:
2014
Dienst
Rapportcijfer
Kempen Transport geeft ZeroPlex:

“Dankzij de fijne manier van werken, de ruimdenkendheid en innovatie die ZeroPlex aandraagt geven wij onze samenwerking een goede 8. Met name wanneer we samen aan tafel zitten en brainstormen over de ervaringen uit de dagelijkse praktijk, dan maken we stappen!”

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

De toekomst van automatisering binnen Kempen Transport

ICT -in de breedste zin van het woord- wordt steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van ieder bedrijf, zo ook binnen Kempen Transport: “We blijven samen met Rick innoveren en telkens de volgende stap zetten, dat werkt prima. Ik zou niet snel overstappen naar een andere ICT-leverancier. We zouden eerder intern onze ICT-afdeling vergroten, zodat we meer slagkracht krijgen en nog sneller kunnen verbeteren.”

Het is een gouden bedrijf. Ik kan ze om 3 uur ’s nachts bellen en het wordt opgelost. Concurrenten zijn na 17.00 uur en in het weekend niet meer te bereiken. Dat werkt voor ons gewoonweg niet.

Neem contact op met Rick

Graag komen wij met u in contact, om een passend antwoord te bieden op uw vragen of om geheel vrijblijvend een quick-scan te maken van uw ICT conditie.

Rick van Dijk

Directeur & ICT Specialist

Vul hier uw gegevens in

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.

Andere ICT projecten

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer