ENJOB Personeelsdiensten

Geen zorgen meer rondom ICT & Telecom

Lees meer

ENJOB is een uitzendbureau met als focus het opbouwen van een gezonde en duurzame relatie met collega’s en klanten. Kwaliteit, plezier en samenwerken met collega’s en de klanten heeft voortdurend de aandacht, waarbij ICT ook een belangrijke rol speelt.

“Voor ENJOB is de samenwerking met een ICT-partner die ons begrijpt en eigenlijk als collega meewerkt en -denkt binnen onze organisatie van groot belang,” aldus Ton van den Broek, die als vestigingsmanager bij ENJOB vanaf de eerste dag betrokken was bij de keuze voor een nieuwe ICT-partner: ZeroPlex. Hij vertelt over de start en de huidige samenwerking met het team van ZeroPlex.

“Kijk, een organisatie als ENJOB concentreert zich op het ontzorgen van klanten, met een flexibele of langdurige inzet van uitzendkrachten die meedenken in de organisatie van onze klant. Onze klanten begrijpen dat wij doen wat we zeggen en ons houden aan afspraken, dat is de basis van ons succes. ZeroPlex werkt op exact dezelfde manier en dat voelde al in het eerste gesprek gewoon goed.”

ENJOB werkte voorheen samen met een andere ICT-partner en zocht naar een nieuwe IT-leverancier die professioneel genoeg was om ons echt vooruit te helpen, maar klein genoeg om de samenwerking te intensiveren. “Er wordt bij ZeroPlex nooit gepraat over kwaliteit. Dit kan gezien worden als een goed teken. Kwaliteit staat namelijk niet ter discussie en is er altijd.”

“We werken met ZeroPlex voor onze kantoorautomatisering, maar ook onze telecom vraagstukken. Bereikbaarheid, zowel op kantoor als via onze mobiele telefoons, is van groot belang, zeker wanneer een project plots wijzigt of flexibiliteit gevraagd wordt van onze organisatie. Snel handelen is dan ons grootste goed. Maar denk ook aan samenwerken, op een veilige manier. ZeroPlex helpt ons niet alleen met het uitvoeren en monitoren van deze zaken, maar denkt ook mee over hoe de ICT-vraagstukken efficiënter uitgevoerd kunnen worden, nu, maar zeker ook in de toekomst.”

ENJOB Personeelsdiensten

BRANCHE
Zakelijke dienstverlening
Samenwerking sinds:
2017
Dienst
Rapportcijfer
ENJOB geeft ZeroPlex

“Dankzij de manier van werken, de kennis en kunde en de realistische ICT-visie die ZeroPlex aan tafel brengt tijdens onze maandelijkse brainstorm geven wij onze samenwerking een dikke 8!”

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

De toekomst van automatisering binnen ENJOB

“Op het gebied van ICT, telecom en ook het gebruik van de cloud gaan we de komende jaren flinke stappen zetten, zo betrekken we een nieuw kantoor met een nieuwe IT-infrastructuur waarmee we hopen het aantal storingen nog verder te kunnen beperken. Ook op het gebied van opslag van data gaan we kijken naar de cloud-oplossingen van ZeroPlex die over het algemeen heel flexibel zijn. Maar ook beveiliging van data heeft onze aandacht.”

“Al met al is samenwerken met ZeroPlex een uitstekende keuze geweest. We hebben direct contact met specialisten als het nodig is en we hebben direct toegang tot een breed scala aan diensten en kennis waar we intern simpelweg niet over willen beschikken. Maar goed ook, want eigenlijk hebben we na de eerste afspraak met ZeroPlex besloten om de andere bedrijven op de shortlist niet meer te vragen, dus ons gevoel bleek juist.”

“Na de overstap naar ZeroPlex viel het ons op dat we véél minder vaak last van storingen hadden, binnen precies hetzelfde gebouw, dezelfde infrastructuur en met dezelfde systemen.”

Neem contact op met Rick

Graag komen wij met u in contact, om een passend antwoord te bieden op uw vragen of om geheel vrijblijvend een quick-scan te maken van uw ICT conditie.

Rick van Dijk

Directeur & ICT Specialist

Vul hier uw gegevens in

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.

Andere ICT projecten

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer