Bartels Sloten

Goede service de klok rond

Lees meer

Bartels is een specialist op het gebied van sloten, deurbeslagen en inbraakpreventie gevestigd in Venlo. Als specialist waren zijn op zoek naar een andere lokale specialist die hen helpt met hun ICT en telecom.

Lokaal en betrouwbaar

“Als lokale winkelier is het ontzettend belangrijk om bereikbaar te zijn voor je klanten. Daarvoor zijn we tegenwoordig erg afhankelijk van telecom. Wij waren daarom op zoek naar een lokale partner met betrouwbare oplossingen. Via via kwamen wij toen met ZeroPlex in contact,” aldus Leon Bartels, eigenaar van Bartels.

Bartels Sloten

BRANCHE
Handel
Samenwerking sinds:
2016
Dienst
Rapportcijfer
Bartels Sloten geeft ZeroPlex

“Als ik mijn waardering voor ZeroPlex in een cijfer moet uitdrukken, dan geef ik ze een 8. Het werk dat ze leveren en de snelle service die ze elk moment bieden waarderen wij!”

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

“Service staat bij Bartels hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij het ons niet kunnen veroorloven om storingen te hebben in onze systemen. Als er een storing is, dan wil het toeval natuurlijk dat deze vaak buiten kantooruren plaatsvindt, als wij onze winkel geopend hebben. Onze vorige leverancier nam na vijf uur en in het weekend de telefoon niet meer op. Dat wekt natuurlijk een hoop frustratie op. Dat is een van de redenen waarom wij zijn overgestapt naar ZeroPlex.”

“Naast de telecom levert ZeroPlex ook alle hardware die wij nodig hebben op ICT-gebied. Het is voor ons fijn dat alles onder één dak zit. Dat zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden.”

“Voor ons is het ontzettend belangrijk dat wij ook tijdens koopavonden en op zaterdag ondersteuning kunnen krijgen en dat problemen worden opgelost. Daarom is ZeroPlex een perfecte match voor ons!”

Neem contact op met Rick

Graag komen wij met u in contact, om een passend antwoord te bieden op uw vragen of om geheel vrijblijvend een quick-scan te maken van uw ICT conditie.

Rick van Dijk

Directeur & ICT Specialist

Vul hier uw gegevens in

Door op de knop 'Verstuur' te drukken gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen.

Andere ICT projecten

Kempen Transport

“ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.”

Lees meer

ENJOB Personeelsdiensten

“Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.”

Lees meer

Bartels Sloten

“ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.”

Lees meer

VAEX

“Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.”

Lees meer

Nijha

“ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.”

Lees meer