Case

Nijha

www.nijha.nl

Digitaliseren & automatiseren van processen

  • Branche: Productie
  • Samenwerking sinds: 2016
  • Rapportcijfer:
  1. Software ontwikkeling
  2. Consultancy

Nijha is ontwerper en inrichter van beweegruimtes. Van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. ZeroPlex helpt Nijha om processen te digitaliseren en zorgt dat de verschillende systemen met elkaar communiceren.

Digitaliseren en automatiseren

“Wij zijn een grote speler in onze markt, echter werkte de organisatie nog met veel verschillende analogen processen. Daar moest verandering in komen,” aldus Paul Terpstra, commercieel manager van Nijha. “Toen ik hier begon werd bijna het hele bestellingsproces van producten nog analoog doorlopen. De doorlooptijd van offertes waren daardoor ontzettend lang. Om deze digitalisering en automatisering slag te kunnen maken hebben wij ZeroPlex in de arm genomen. Natuurlijk is dit een enorm proces daarom komen zij ook wekelijks over de vloer om dit allemaal in goede banen te leiden. Alles met het doel om offertes, bestellingen en facturen sneller de deur uit te doen.”

ZeroPlex kent de hele reis. Zij zijn bij wijze van spreken de postzegel die je op je brief plakt, die overal mee naartoe reist en pas op de eindbestemming los laat.

Paul Terpstra,
Commercieel manager
van Nijha

Hulp waarvan je niet wist dat je die nodig had

“ZeroPlex kan zich als de beste verdiepen in de hulpvraag van de klant. Ze stellen de vraag achter de vraag en geven je hulp waarvan je niet eens wist dat je die nodig had, maar die achteraf ontzettend waardevol is. Doordat er op managementniveau wordt meegedacht over de uitdaging waar je in dagelijkse praktijk mee te maken hebt zorgt het ervoor dat je altijd met het beste resultaat achterblijft en daar zit de toegevoegde waarde van ZeroPlex”.

“ZeroPlex helpt ons om te digitaliseren en automatiseren en dat levert aan het einde van de dag gewoon geld op!”

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.